#
126
0
126

Ajuntament

Igualtat

Des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Nules col·laborem amb les famílies, els centres educatius i, en definitiva, amb la gent de Nules en la construcció d’una societat que tinga com a referència les persones i el desenvolupament de cadascuna de les seues identitats, més justa, on les diferències existents siguen visibilitzades i no suposen desigualtats de gènere, educatives i socials.

La LXXI Fira Agrícola da protagonismo al agricultor en el Racó del Llaurador

La LXXI Fira de Maquinària Agrícola i Ramaderia de Nules se presenta con una programación con importantes novedades con la finalidad de renovar y modernizar la feria. Ante lo cual, el concejal de agricultura, César Estañol, comenta que “queremos que esta feria se convierta en punto de encuentro y en un referente para el agricultor y el profesional del sector”.

Etiquetes

Jaume Segura, nou regidor de l’Ajuntament de Nules

Jaume Segura és el nou representant del grup municipal Més Nules després d’haver promés el càrrec de regidor de l’Ajuntament de Nules en la sessió plenària que s’ha celebrat dijous. Segura s’integra així en l’equip de govern local en substitució de Pedro Rubio, que va renunciar a l’acta de regidor per temes personals. Jaume Segura s’encarregarà de les regidories de Medi Ambient, Participació Ciutadana, Barris i Associacions, i Edificis Municipals.

Etiquetes

La neteja feta a les séquies de Nules millora el desaigüe del terme municipal

Les diferents actuacions de neteja de séquies fetes fa un mes amb les ajudes rebudes per als aturats del sector agrari han permés la millora del desaigüe del terme municipal, “amb les pluges registrades en les últimes hores hem pogut comprovar que han desaparegut els punts del nostre terme en els quals es concentrava gran quantitat d’aigua estancada, gràcies a la neteja de séquies que s’ha fet per a millorar el desaigüe del terme municipal.

Es presenta a Nules la Campanya de Prevenció d’Inundacions 2017

El director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha recordat hui a Nules, durant la presentació de la Campanya de Prevenció d'Inundacions 2017, la importància que els municipis de la Comunitat Valenciana amb risc d'inundacions hagen redactat amb anterioritat el seu Pla d'Actuació Municipal “amb l'objectiu de previndre i adoptar les mesures oportunes de protecció ciutadana”.

Etiquetes