#
13
0
17

Alumnes del CEIP Jaume I acorden amb l’Ajuntament la solució a la reducció de velocitat en els voltants de l’escola

L'alumnat de sisé ha visitat l’ajuntament i ha fet diferents peticions a l'alcalde

Alumnes de sisé de Primària del CEIP Jaume I han visitat l’Ajuntament de Nules per a conéixer, entre d’altres, el funcionament del Ple i les instal·lacions municipals. En aquesta visita escolar els alumnes varen fer diferents peticions a l’alcalde pel registre d’entrada de l’Ajuntament, entre d’altres sol·licitaven mesures per a la reducció de velocitat dels vehicles que circulen per l’avinguda de Jaume I on està ubicat el col·legi; que s’arreglen els espigons de la platja; a més varen mostrar la seua preocupació per l’estat de l’enllumenat públic en alguns llocs de la població, i demanaren la instal·lació d’infermeries a les escoles.

De les quatre propostes registrades, l’Ajuntament n’ha donat solució a una i les altres estant en via d’estudi, “de seguida ens varem posar a treballar en el tema de l’alta velocitat dels cotxes davant el col·legi i l’inspector en cap de la Policia Local va proposar quatre possibles solucions que es varen enviar al director i varen ser tractades i analitzades pels alumnes de sisé de Primària, els quals varen triar-ne una que de seguida es va posar en marxa. Per tant, hem donat una solució conjunta al problema plantejat pels xiquets”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Així, la solució elegida pels alumnes és que l’ordenança del col·legi, a les entrades i eixides escolars, tanque amb senyalització de trànsit de direcció prohibida el trànsit de l’avinguda de Jaume I, en el tram entre els carrers de la Rambleta i de Betxí.

Per altra banda, els alumnes de tercer i quart de Primària d’aquest col·legi també van fer recentment una visita escolar a l’ajuntament i varen plantejar les seues preocupacions a l’alcalde. 

Etiquetes