#
13
0
17

El comerç local té al seu abast una app per a promocionar-se

L’aplicació compta amb ajudes del Fons Europeu de Desenvolupament Regional i del Secretariat d’Estat de Comerç

El comerç local de Nules compta amb una app per a promocionar-se, una aplicació que ha sigut presentada hui pel regidor de Comerç, César Estañol, i la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Dolores Guillamón.

L’aplicació ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Nules i la Cambra de Comerç de Castelló i les ajudes del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i del Secretariat d’Estat de Comerç del Ministeri d’Economia, Industria i Competitivitat, i ha estat confeccionada per l’empresa Cuatroochenta.

“Des de qualsevol dispositiu mòbil es pot descarregar aquesta aplicació que a més de l’oferta comercial compta amb agenda d’oci, guia turística i actualitat de Nules. El més important és que els comerços participants poden incloure-hi  promocions, ofertes, imatges dels aparadors, entre altres aspectes que consideren d’interés ja que el principal objectiu és que el comerç tinga al seu abast una eina amb la tecnologia més avançada”, comenta el regidor de Comerç, César Estañol.

Aquesta app forma part del Pla de Modernització Social que està duent a terme l’Ajuntament de Nules en el qual s’inclou també els diferents tallers que s’imparteixen al comerç local sobre temàtiques com ara el màrqueting en el punt de venda, l’atenció al públic o eines de comunicació en xarxes socials com Facebook.

La presidenta de la Cambra de Comerç, Dolores Guillamón, ha destacat a Nules la predisposició de l’Ajuntament d’aquesta localitat a col·laborar en totes les propostes presentades per la Cambra de Comerç per a promocionar i dinamitzar el comerç local i “amb aquestes iniciatives Nules torna a avançar-se a altres poblacions”.

Des de la Regidoria de Comerç es farà una campanya promocional de l’app anomenada “Vive Nules” amb cartelleria que es repartirà per tots els comerços de la població i en xarxes socials.

Etiquetes