#009F95
1
0
107

El prestigiós professor David Berengueras imparteix un curs de defensa personal a la policia local de Nules

Un dels més prestigiosos professors de defensa personal del territori nacional, David Berengueras, ha impartit un curs de defensa personal anomenat “Sistema Integral Defensiu (SIDE)” als agents de la Policia Local de Nules.

El curs ha tingut lloc el divendres 19 de maig, en horari de matí i vesprada al Saló Oval de la Caixa Rural Sant Josep de Nules, ha estat inaugurat per l’alcalde Nules, David García; el director de la Caixa Rural Sant Josep de Nules, Pepe Estañol, l’inspector en cap de la Policia Local, Miguel Ángel Ripollés, i el ponent que ha impartit el curs, David Berengueras.

El professor David Berengueras és sergent dels Mossos d’Esquadra, responsable formador d’especialistes en funcions selectes, cap de les unitats operatives ARRO, llicenciat en Criminologia, diplomat en estudis superiors DESE, coordinador i dissenyador en cursos de protecció, entre d’altres.

Aquest curs, organitzat pel departament de formació de la Policia Local de Nules, ha tingut la col·laboració de la Unió de Policia de Castelló i l’Assemblea Local de la Creu Roja de Nules.

Etiquetes