#
13
0
17

Els escolars de cinqué de Primària participen en un taller de doblatge en valencià

Els alumnes de cinqué de Primària dels col·legis de Nules participen en un taller de doblatge els dies del 24 al 26 d’octubre, així durant aquests tres dies cada grup escolar rebrà una hora de classe, “l’objectiu és promoure l’ús del valencià entre els escolars i potenciar la presència del valencià en l’àmbit audiovisual, que actualment està bastant limitat”, comenta el regidor de Normalització Lingüística, Ramon Canut.

Aquest taller anomenat Una introducció al món del doblatge en valencià està impartit pel doblador professional Francesc Fenollosa i Ten. Entre els seus treballs més coneguts destaca el doblatge del Geni Tortuga, personatge de la sèrie Bola de Drac.

L’activitat ha estat organitzada per l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Nules i es desenvolupa en la sala d’actes de la Casa de la Cultura.

“Els xiquets i les xiquetes aprenen alhora que s’ho passen d’allò més bé, ja que poden posar la veu a protagonistes de pel·lícules i de dibuixos”, conclou Ramon Canut.

Etiquetes