#009F95
1
0
107

Els Jocs Florals Vila de Nules tindran un logotip

L’Ajuntament de Nules ha convocat un concurs per a la creació d’un logotip dels Jocs Florals Vila de Nules que estableix un únic premi de 900 euros per a la persona guanyadora.

“Es pretén que tenint en compte l’origen medieval d’aquest certamen literari i la seua renaixença a mitjan segle XIX el logotip siga modern i actual”, comenta el regidor de Cultura, Ramon Canut.

El termini de propostes de logotip finalitza el dia 20 de setembre i podrà participar-hi qualsevol persona de manera individual o en equip. Les propostes es presentaran en format digital via correu electrònic a l’adreça cultura@nules.es i caldrà indicar en l’assumpte la frase “proposta logotip”. Així doncs, entre els criteris de valoració del jurat es troba la facilitat d’identificació de la proposta amb els Jocs Florals de Nules, la innovació i creativitat en el disseny i l’adaptabilitat per a qualsevol suport de difusió com web, fullet, entre d’altres. 

El concurs es desenvoluparà en dues fases, una primera en la qual el jurat determinarà un màxim de tres finalistes, i una altra en la qual la votació la realitzarà el públic assistent al lliurament de premis dels LXIV Jocs Florals Vila de Nules que tindrà lloc el 6 d’octubre del 2017. Les propostes finalistes estaran exposades al vestíbul del Teatre Alcázar, on hi haurà una urna per a dipositar-hi els vots.

Les bases de la convocatòria d’aquest concurs estan a la pàgina web de l’Ajuntament de Nules www.nules.es.

Etiquetes