#009F95
1
0
107

Els xiquets de l’Escola Esportiva participen en un taller sobre el mosquit

Els xiquets i les xiquetes de l’Escola Esportiva han participat en un taller sobre el mosquit. El taller ha estat dividit en dues parts, una primera amb el desenvolupament d’una història teatralitzada participativa i combinada amb sketch de clown i una segona en la qual els menuts han aprés a fer un repel·lent natural contra picades de mosquits.

El regidor de Sanitat, Antonio Romero, comenta que “aquesta activitat s’emmarca en la campanya de prevenció contra el mosquit que du a terme l’Ajuntament en col·laboració amb l’empresa contractada per a fer els diferents tractaments i en aquest cas en concret amb la diputació provincial. Volem conscienciar els xiquets i les xiquetes que encara que l’Ajuntament té controlats els llocs públics a casa han de ser ells els qui facen mesures de prevenció”.

L’Escola Esportiva d’Estiu té una participació de més de 150 xiquets i xiquetes de 6 i 14 anys que al llarg del mes de juliol realitzen activitats com ara natació, acrosport, bàsquet, rocòdrom, malabars i jocs populars, bici i hoquei, entre d’altres.

Etiquetes