#009F95
1
0
107

Entra en funcionament l’Antena Local de la Cambra de Comerç

Els serveis que la cambra ofereix a la seu de Castelló es poden trobar a Nules

Aquest mes de setembre s’ha posat en marxa l’Antena Local de la Cambra de Comerç, així doncs mitjançant aquesta els serveis que la Cambra de Comerç ofereix a la seua seu a Castelló es poden trobar a Nules. “Es tracta d’una iniciativa que es posa en marxa a Nules per primera vegada, amb la qual volem donar suport al comerç local i potenciar l’ocupació, i que es troba emmarcada en el projecte Natiu. A més, encara que siga un servei dirigit als veïns i a les veïnes de Nules també es pot beneficiar qualsevol ciutadà de poblacions dels voltants”, explica David García, alcalde de Nules.

Entre els serveis que ofereix l’Antena Local de la Cambra de Comerç a Nules està la creació d’empreses i l’assessorament permanent; col·laboració amb l’Agència d’Ocupació de l’Ajuntament de Nules; estudi de les necessitats formatives i de contractació laboral de les empreses locals; realització de bases de dades dels locals comercials; assessorament comercial amb la informació relacionada amb subvencions al sector comercial; assessorament de màrqueting comercial o planificació d’accions de dinamització comercial. També presta serveis d’interés empresarials, tant presencials com en línia, en matèria de comerç exterior, comerç interior, indústria, medi ambient, formació, ocupació, creació d’empreses, innovació comercial i turística, entre d’altres.

“En aquests moments una de les tasques principals que està duent a terme és l’actualització del llistat d’aturats, entrevistes en cadascun d’ells i gestionar les ofertes de treball que arriben”, matisa l’alcalde de Nules.

L’Antena Local es troba en el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Nules encara que està previst que la seu a Nules estiga a la Cambra Agrària quan estiguen finalitzades les obres de remodelació.

Cal recordar que l’Ajuntament de Nules i la Cambra Oficial de Comerç de Castelló varen signar, el passat mes de juny, un conveni de col·laboració per a instal·lar una Antena Local. Nules destinarà 9.000 euros per al finançament dels serveis, programes i activitats que tinguen lloc en l’Antena Local.

Etiquetes