#009F95
1
0
107

Es convoca el I Concurs de Fotografia Vila de Nules

Les 20 millors fotos de residents a la Comunitat Valenciana puntuaran per a les distincions de la FLF

L’Ajuntament de Nules ha presentat les bases per a la convocatòria del I Concurs de Fotografia Vila de Nules, que comprén dues seccions, una de lliure i l’altra anomenada Zones Humides.

“Nules té un important patrimoni natural que hem de promocionar i aquest concurs de fotografia ens servirà per a donar-lo a conéixer, a més aquest concurs té unes bases més enfocades a persones professionals o enteses del món de la fotografia per la qual cosa disposem de la col·laboració de la Federació Llevantina de Fotografia (FLF) i de la Confederació Espanyola de Fotografia (CEF)”, comenta el regidor de Medi Ambient, Pedro Rubio.

S’atorgarà un primer premi de 750 euros més CEF Gold Metal, un segon premi FLF Silver Medal,  i un tercer premi FLF Bronze Medal. Cal destacar que les 20 millors fotos classificades de residents de la Comunitat Valenciana puntuaran per a les distincions de la FLF i els 25 primers llocs de cada secció obtindran un  punt CEF. A més s’editarà un catàleg en PDF amb les obres premiades i amb un ampli nombre d’obres de tots els participants.

El termini d’admissió finalitzarà el dia 1 de desembre, el pagament de participació serà de 10 euros i només s’hi podrà participar a través de la plataforma creada per a aquest fi via Internet http://nules.fotogenius.es/. Les bases es poden consultar a la web municipal, a la web Nules Sostenible, a les xarxes socials de l’Ajuntament de Nules i a la web Fotogenius.