#009F95
1
0
107

Gran participació dels nulers en els actes de les festes patronals

Molta expectació en el bou de la ramaderia d’Adolfo Martín de dimecres

Els nulers estant immersos en plenes festes patronals en honor a sant Bartomeu que varen començar el passat divendres 18 d’agost. En aquests dies quasi 3.000 persones han participat en el sopar de germanor en un ambient d’harmonia i fraternitat entre tots els assistents; també els actes taurins són multitudinaris i cal destacar la gran acceptació de l’entrada de vaques que de nou s’ha incorporat a la programació festiva.

De fet hi ha molta expectació en el bou de la ramaderia d’Adolfo Martín que tindrà lloc el dimecres 23 d’agost, a les set de la vesprada; s’espera la presència d’aficionats tant de la localitat com d’altres poblacions dels voltants.

Per altra banda, la gent major ha gaudit del tradicional ball i els més menuts d’una jornada plena d’activitats com ara la globotada, l’espectacle de circ Cataplum o els bous per a xiquets.

Un altre acte en el qual participen un gran nombre de penyes és la desfilada i el ball de disfresses, que tindrà lloc aquesta nit i que comptarà amb representants municipals de diferents municipis com a jurat, com per exemple el regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Vilavella, Sebastià Roglà.

Un altre acte que tindrà una gran afluència de participants serà el concert de La Pegatina, previst per al divendres 25 d’agost.

Cal destacar que des de les regidories de Festes i Sanitat s’ha posat en marxa una campanya contra l’abús d’alcohol amb el repartiment de més de 100 gots per a cadascuna de les penyes, aquesta campanya té la col·laboració de l’empresa Huhtamaki, ubicada al terme municipal de Nules.

Etiquetes