#
13
0
17

Jornada de portes obertes del Casal Jove per a presentar la seua nova imatge

Nules celebra aquest cap de setmana el Dia dels Drets dels Xiquets i Xiquetes

Els joves de la localitat de Nules podran gaudir aquest cap de setmana de diferents activitats gratuïtes que tindran lloc al Casal Jove en la seua reobertura com a espai d’oci després de les actuacions de millora realitzades.

“Aquest espai feia molt de temps que estava tancat i el que pretenem amb aquesta remodelació i reobertura és que els nostres joves tinguen de nou un lloc un reunir-se i fer activitats conjuntes”, comenta la regidora de Joventut, Rosa Ventura.

Per aquest motiu s’ha organitzat una jornada de portes obertes la vesprada de divendres amb la realització d’un grafit, malabars a càrrec de Víctor Garmendia, jocs de taula, marató de Youtube, Scrabble en valencià i karaoke; i la vesprada de dissabte en la qual es continuarà amb les activitats de jocs de taula, grafit, marató de Youtube i karaoke, a més hi haurà música amb el discjòquei Bermejo Music i sopar de pa i porta.

Cal destacar que la remodelació d’aquest espai d’oci del Casal Jove ha sigut realitzada en part per alumnes de l’IES Gilabert de Centelles amb el Projecte d’Aula Compartida, la coordinació dels treballs ha estat a càrrec de Heterotopia Centre d’Estudis d’Acció i Participació dins del Pla de Participació Juvenil impulsat per aquesta regidoria i s’han utilitzat objectes reciclats com ara bidons metàl·lics, senyals de trànsit, fanals, entre d’altres. En aquest Pla de Participació Juvenil han participar al llarg de tot l’any 2017 alumnes de l’IES Gilabert de Centelles de diferents cursos i modalitats.

Per altra banda, també hi ha previstes diferents activitats per a commemorar el Dia dels Drets dels Xiquets i Xiquetes. Divendres de vesprada es representarà al Teatre Alcázar 30 elefants sota el paraigua, espectacle per a bebés i primera infància; dissabte de 17.30 a 20.30 hores a la plaça Major hi haurà música en directe amb  La Glüps Band, tallers i fotoreclam creatiu; i diumenge a les 11.00 hores tindrà lloc l’acte de “Benvinguda al nuleret i nulereta” on es farà un reconeixement als xiquets i xiquetes nascuts l’any 2016.

Etiquetes