#
13
0
17

La III edició del Trendy Family presenta dues desfilades i tallers de nutricosmètica entre les novetats

La mostra tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre al mercat municipal

Per tercer any consecutiu el Mercat Municipal de Nules albergarà els dies 25 i 26 de novembre la fira Celebra Trendy Family en la qual participen 46 expositors que oferiran als visitants diferents productes relacionats amb esdeveniments com ara bodes, comunions, celebracions o batejos.

Així doncs, entre les novetats que presenta aquesta edició destaquen les desfilades, “enguany n’hi haurà dues, una diumenge al matí per a tendències en cerimònia per a xiquets i joves, i l’altra tindrà lloc diumenge de vesprada i estarà enfocada a tendències de moda de festa i boda”, comenta el regidor de Desenvolupament Local i Comerç, César Estañol.

Altres novetats estan en els tallers que es desenvoluparan com ara la xarrada-taller de nutricosmètica; el taller de decoració nadalenca, el taller de lettering, taller de maquillatge o la xarrada-taller “Com guardar els teus vestits favorits per a sempre...” , els interessats a participar en aquest tallers han de fer una inscripció mitjançant un formulari que es troba a la web trendyfamily.es. També hi haurà música en directe i diversos sortejos, a més d’activitats infantils.

Des de la Regidoria de Desenvolupament Local i Comerç es destaca que Celebra Trendy Family “ja està consolidada i és un punt de referència tant a la comarca de la Plana Baixa com a la resta de la província, en aquesta edició tenim comerços de la Vall d’Uixó o de Borriana a més dels de Nules”.

Etiquetes