#
13
0
17

La intervenció de l’aparcament subterrani està avalada per informes tècnics

L’equip de govern parla d’acció responsable i coherent en desestimar les al·legacions de l’empresa concessionària

L’equip de govern de l’Ajuntament de Nules ha sigut contundent en manifestar en roda de premsa que el procés dut a terme per a intervindre l’aparcament subterrani està avalat per informes tècnics i que continuaran treballant perquè els veïns i les veïnes no paguen ni un cèntim que no els corresponga.

L’alcalde de Nules, David García, i els tres primers tinents d’alcalde, Adrián Sorribes, Rosa Ventura i César Estañol han volgut explicar als ciutadans tots els detalls relacionats amb aquest assumpte després de les declaracions realitzades des del grup de l’oposició.

“En el Ple extraordinari celebrat dimarts tan sols es votava la desestimació o no de les al·legacions presentades per l’administrador concursal de  SEDESA i el creditor hipotecari Caixabank, que demanen una indemnització de més de 2’5 milions d’euros. Aquest equip de govern va votar a favor de la seua desestimació actuant sempre en defensa del contribuent i avalats per informes tècnics, un dels quals extern. Per a sorpresa de tots el grup del PP es va posar al costat dels interessos de l’empresa al votar en contra d’aquesta desestimació i a més està fent declaracions que desinformen els ciutadans”, explica l’alcalde de Nules, David García.

L’actual equip de govern traballa en el tema de l’estacionament subterrani des del començament de la legislatura i després d’haver-se reunit amb l’empresa concessionària i no arribar a cap acord i davant la demanda social de reobrir l’aparcament és la raó per la qual varen demanar als tècnics una proposta que solucionara la problemàtica, “els tècnics ens varen aconsellar que ens en férem càrrec durant 36 mesos, ja que és una de les opcions legals que es preveu en aquests casos. En el mes d’agost varem portar al Ple el reglament, els  preus públics i la gestió, uns acords que varen ser publicats en el BOP i notificats als interessats que varen al·legar. L’empresa vol que pague la seua mala gestió el poble de Nules, una proposta que ha tingut el suport del partit en l’oposició, però nosaltres farem tot el que estiga a les nostres mans perquè el poble de Nules no pague a l’empresa eixos més de 2,5 milions d’euros del procés concursal en el qual està immers”, matisa García.

Tot aquest procés està avalat pels informes tècnics de la secretària de l’Ajuntament, el TAG jurídic i l’interventor, “en l’informe de l’interventor es puntualitza que hauríem de tindre en compte aquesta quantitat per si hem d’atendre futurs litigis judicials com fa en tots els informes d’aquestes característiques, també hi ha un informe extern fet per un reconegut catedràtic de dret administratiu”, conclou l’alcalde de Nules.

Etiquetes