#
13
0
17

La Plataforma per la Dignitat del Llaurador segueix amb la roda de contactes institucionals

Trasllada les seues reivindicacions al director territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana 

Membres de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador han traslladat les seues reivindicacions al director territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana, Adolf Sanmartín. Aquesta reunió forma part de la ronda de contactes amb diferents institucions que porta a terme la plataforma, així doncs hi han assistit el portaveu i regidor d’Agricultura de l’Ajuntament de Nules, César Estañol; el secretari tècnic de FEPAC-ASAJA, Domènec Nácher, i el president d’Intercoop, Cooperatives Agrícoles de Serveis Agraris de la província de Castelló, Juanvi Moros.

“Ens hem reunit amb el director territorial com a interlocutor i coordinador amb vista a les accions que la plataforma està realitzant en defensa dels interessos del llaurador de la província de Castelló. Li hem detallat les reunions que la plataforma ha mantingut amb representants de diferents departaments de la Conselleria d’Agricultura i amb la mateixa consellera, a més li hem explicat la problemàtica que pateix el sector i les mesures que està prenen la plataforma perquè puga informar de primera mà al president de la Generalitat Valenciana”, matisa el portaveu de la plataforma, César Estañol.

Entre els temes tractats cal destacar les accions que porta a terme la plataforma en relació amb la diferenciació del producte mitjançant la figura  de qualitat per a la clemenules.

Des de la plataforma assenyalen la predisposició del director territorial per tornar-se a reunir perquè a més de la Conselleria d’Agricultura s’involucre en aquest projecte la Generalitat Valenciana, “seria positiu el suport de la Generalitat per al xicotet productor, per a les cooperatives i per al sector citrícola de la província de Castelló en general”, conclou Estañol.

Etiquetes