#
13
0
17

L’aparcament subterrani obri les portes després de quatre anys en desús

S’instal·len 23 càmeres de videovigilància que estaran operatives 24 hores

L’aparcament subterrani de Nules ha obert hui les portes després d’estar quatre anys en desús i acometre des de l’Ajuntament de Nules diverses actuacions de millora ja que per dur tant de temps tancat hi havia desperfectes.

Entre les novetats que presenta actualment el pàrquing destaca el sistema de videovigilància de 24 hores per la qual cosa s’han instal·lat 23 càmeres, que donen cobertura a la totalitat de l’aparcament. En relació amb això, l’alcalde de Nules, David García, comenta que “abans no hi havia vigilància ara qualsevol persona que vaja a l’aparcament siga l’hora que siga pot tindre la tranquil·litat que hi ha un control tant des de l’oficina del mateix aparcament com des de les dependències de la Policia Local”.

A més s’ha dotat aquest aparcament de màquines expenedores de tiquets de manera que es facilita als usuaris el pagament, alhora que podran aconseguir també els abonaments. Aquest aparcament subterrani prestarà servei les 24 hores del dia els 365 dies de l’any i té dos soterranis amb capacitat per a un total de 250 places.

“Per a nosaltres és un dia molt important ja que fa quasi dos anys que treballem en la reobertura d’aquest aparcament, han sigut moltes gestions les que hem fet però hui els ciutadans tenen al seu abast un nou servei que a més també servirà per a dinamitzar el comerç local”, matisa García.

En el primer dia de reobertura més de 25 persones s’han interessat en l’adquisició d’un abonament mensual, així doncs cal recordar que hi ha huit tarifes diferents, entre les quals es troba l’anomenada A, referida al lloguer mensual d’una plaça per valor de 45 euros; la B, per a l’abonament mensual nocturn i de cap de setmana (de dilluns a divendres de 20.00 a 7.30), per 30 euros; la C, que inclou un abonament mensual diürn comprés entre les 7.30 i les 15.30, de dilluns a divendres, per 15 euros; la D, l’abonament de mercat, també de caràcter mensual i emmarcat entre les 8.30 i les 13.30, per 6 euros; la E, que seria l’abonament per minuts, amb un preu de 0,015 cèntims per minut; la F, que serà una tarifa plana exclusivament per a les festes de Nules, per 5 euros; la G, que serà la tarifa plana per un dia de les festes per 2 euros, i finalment la H, la tarifa negocis, que inclou dues hores per 50 cèntims.

Etiquetes