#009F95
1
0
107

L’Associació Local de Llauradors signa un conveni per a millorar l’assegurança agrària de la pròxima campanya

Amb aquesta iniciativa volen que el llaurador tinga més seguretat i una eina per a la venda   

L’Associació Local de Llauradors ha signat amb la Caixa Rural Sant Josep de Nules un conveni per a la gestió de la contractació de l’assegurança agrària amb el qual es pretén que els associats milloren l’assegurança de la taronja de la pròxima campanya.  

El regidor d’Agricultura i membre de la junta de l’Associació Local de Llauradors, César Estañol, explica que “amb aquesta iniciativa volem que el llaurador tinga més seguretat i tranquil·litat, a més d’una eina per a la venda de la taronja. Per la qual cosa els interessats a contractar aquesta assegurança haurien de fer-ho abans del 14 de juny, ja que les assegurances actuals finalitzen aquest dia i d’aquesta manera poden evitar qualsevol problema”.

En aquesta assegurança el mòdul tres, relacionat amb les condicions climatològiques adverses com ara la pluja o pedregades és a tot risc, “cada associat pot assegurar el que estime convenient per a la seua producció però hem considerat important que el llaurador tinga un estalvi en l’assegurança d’aquest mòdul”, afegeix el regidor d’Agricultura.

En la signatura d’aquest conveni han estat presents el regidor d’Agricultura i membre de la junta de l’Associació Local de Llauradors, César Estañol; el secretari de l’associació, José Manuel Molés i Juan Doñate, membre de la junta d’aquesta; a més de la presidenta de la Caixa Rural Sant Josep de Nules, Marisol Ballester; el director de l’entitat bancària, José Estañol, i les responsables de l’àrea d’assegurances, Núria Guillem i Pepe Romero.

Etiquetes