#
13
0
17

Les obres de remodelació del passeig de Mascarell, una realitat

Es signa l’acta de l’inici d’aquesta actuació que duran a terme els alumnes del projecte T’Avalem

Les obres de remodelació del passeig de Mascarell seran una realitat després de la signatura de l’acta de l’inici d’obra per part dels tècnics competents, “aquesta signatura ens permet que les obres puguen ja començar, per la qual cosa previsiblement la propera setmana les màquines treballaran en aquest lloc retirant l’actual paviment i arbratge”, comenta el regidor d’Obres i Serveis, Adrián Sorribes.

L’actuació preveu la construcció d’una nova vorera, d’un carril bici, la realització d’un mur de protecció i la plantació de noves espècies d’arbres. “Es tracta d’un passeig que es troba en molt males condicions i que uneix Mascarell amb Nules, per la qual cosa considerem que aquesta obra és molt important per als veïns de Mascarell”, matisa Sorribes. 

Els alumnes del projecte T’Avalem Nules seran els encarregats de realitzar aquestes actuacions. Cal recordar que aquest projecte està enfocat a la formació en alternança amb el treball o pràctica professional d’obra i jardineria ja que està dirigit a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional.

En total s’han beneficiat d’aquest projecte 25 persones gràcies a l’aportació de 389.059,20 euros del Consell i dels 100.000 euros de l’Ajuntament de Nules.

Etiquetes