#
13
0
17

Més de 100 xiquets i xiquetes reben un reconeixement en el dia de benvinguda al nuleret i nulereta

Un any més l’Ajuntament de Nules mitjançant la Regidoria d’Infància ha donat la benvinguda a tots els xiquets i xiquetes de Nules nascuts l’any 2016. En total han sigut 126 xiquets i xiquetes els convocats per a participar en aquest acte, en el qual l’alcalde de Nules, David García, i la regidora d’Infància, Rosa Ventura, han lliurat a cadascuna de les famílies presents un conte commemoratiu. A més els més menuts han pogut també gaudir de jocs instal·lats per a aquesta ocasió a la plaça Major on s’ha desenvolupat l’acte.

“En aquest acte volem donar la benvinguda als nous nulerets i nuleretes, a més és un acte molt emotiu ja que s’hi reuneixen totes les famílies de la població amb xiquets i xiquetes nascuts l’any passat, així juntament amb els pares estan també els germans i avis”, comenta la regidora d’Infància, Rosa Ventura.

Amb aquest acte es tanca la programació organitzada per a commemorar el Dia dels Drets dels Xiquets i Xiquetes que s’ha desenvolupat aquest cap de setmana a Nules. Cal recordar que divendres es va representar al Teatre Alcázar 30 elefants sota el paraigua, espectacle dirigit a bebés i primera infància; dissabte els més menuts van poder gaudir de música en directe amb La Glüps Band, de tallers i d’un fotoreclam creatiu.

Etiquetes