#
13
0
17

Nules aprova la creació del Consell Social de Mascarell

El Ple aprova un pressupost de més de 12 milions i mig d’euros

En breu es constituirà el Consell Social de Mascarell després de la seua aprovació en la sessió plenària celebrada dilluns a l’Ajuntament de Nules, “es tracta d’un òrgan de participació ciutadana creat exclusivament per a la població de Mascarell, de manera que els veïns i les veïnes de Mascarell tindran al seu abast un lloc on es tractarà qualsevol tema que els afecte. Parlem d’una iniciativa que es posarà en marxa per primera vegada a Mascarell”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

El Consell Social de Mascarell estarà format per l’alcalde de Nules, el regidor de Mascarell, el regidor de Participació Ciutadana, l’alcalde de Mascarell, tres veïns de Mascarell i un representant de cadascuna de les associacions de Mascarell. A més d’un funcionari de l’Ajuntament de Nules i un membre de la Policia Local que tindran veu però no vot.  

El Ple també ha aprovat els comptes per al proper any 2018, un pressupost de 12.541.678,42 euros que l’alcalde de Nules qualifica d’inversor.

Altres dels punts tractats en aquesta sessió plenària han sigut la relació dels llocs de treball per a l’exercici 2018, “en la qual s’amortitzen dues places no cobertes, es creen dues places per a peó de jardineria, una de tècnic d’agricultura, una d’intendent de Policia Local i altres llocs de treball temporal per a cobrir necessitats en les àrees de neteja, ajuda a domicili i serveis socials. També s’equiparen alguns salaris del grup A1 aplicant el principi constitucional d’igualtat i s’ha creat un servei de dies de disponibilitat, jornada de més hores, per a aquells col·lectius que realitzen moltes hores extraordinàries com ara la Policia Local o la brigada municipal d’obres i serveis”, explica el primer edil.

En aquest Ple també s’ha aprovat el reglament de participació ciutadana on es coordinaran i regularan totes les accions a implementar relacionades amb aquesta matèria.

Per altra banda, es bonificarà en un 95% l’ICIO de les obres que es realitzaran en el parc de bombers de Nules.    

Etiquetes