#009F95
1
0
107

Nules atorga ajudes a xiquets estrangers per a estades temporals al municipi

L’estada dels menors ha de tindre com a finalitat el tractament mèdic o vacances estivals

L’Ajuntament de Nules ha convocat ajudes per a estades a Nules de xiquets i xiquetes estrangers que tinguen com a finalitat el tractament mèdic o les vacances estivals, la subvenció està destinada a atendre les despeses diàries de manutenció derivades de l’obligació de cuidar, alimentar i educar el menor durant la seua estada al municipi.

La regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, matisa que “a Nules hi ha una important sensibilitat social cap a la infància en situació desfavorida que viu en països que es troben en conflicte bèl·lic o en procés de desenvolupament. Davant d’aquesta situació hi ha persones i famílies que de manera solidària o per raons humanitàries acullen xiquets i xiquetes de manera temporal bé perquè tinguen un tractament mèdic o gaudisquen de vacances d’estiu. Per tant, l’objectiu de l’Ajuntament amb la convocatòria d’aquestes ajudes és donar suport a la solidaritat d’aquestes persones”.

L’import que destina l’Ajuntament de Nules per a atendre aquesta convocatòria és de 2.000 euros i el termini de presentació de sol·licituds finalitza a principi del mes d’agost. Els interessats poden consultar les bases a la pàgina web municipal.

Etiquetes