#
13
0
17

Nules celebra la II Trobada Gastronòmica i Intercultural

Els visitants a la II Trobada-Intercanvi Gastronòmic i Intercultural han pogut degustar plats típics de set països com ara el Marroc, el Pakistan, Algèria, Veneçuela, l’Argentina, Romania i Espanya representada per l'Associació de Ames de Casa de Nules i Ashonul. A més, el més menuts també han gaudit en aquesta jornada d’un contacontes basat en el valor de la diversitat i en el paper que juga la Policia Local interpretat per la seua autora Laura Pantaleón.

Amb aquest acte es tanca la II Setmana de la Seguretat i Policia Local de Nules en la qual han tingut lloc diferents activitats, així els xiquets i les xiquetes han pogut gaudir d’un parc d’educació viària instal·lat a la plaça Major i dels tallers en els quals han confeccionat senyals de trànsit en paper. També s’ha presentat públicament el Programa Minipolicia i Educació Viària per al curs 2017/2018.

A més, s’ha impartit una xarrada als llauradors per a dónar a conéixer la Unitat Rural i Ecològica (URE) de la Policia Local de Nules. 

Per altra banda, les activitats han estat dirigides a l’alumnat de Secundària de l’IES Gilabert de Centelles amb la xarrada sobre “La seguretat en carreteres per a ciclistes” i amb la col·locació d’un estand informatiu sobre la Policia Local a l’institut. També s’ha fet un reconeixement al voluntariat de Protecció Civil Nules.

Etiquetes