#
13
0
17

Nules commemora el Dia Internacional de la Biblioteca amb una trobada de l’autor Vicent Usó amb alumnes de l’IES

La sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó ha albergat la trobada de l’autor Vicent Usó amb alumnes de 4t d’ESO de l’IES Gilabert de Centelles sobre la seua obra anomenada La retratista d’ànimes. Un acte que s’emmarca en la programació organitzada per la Regidoria de Biblioteca per a commemorar el Dia Internacional de la Biblioteca, que es celebra el 24 d’octubre.

El regidor de Biblioteca, Antonio Romero, comenta que “és molt important acostar la biblioteca als més joves i activitats d’aquest tipus ens permeten donar-la a conéixer”.

La programació es tancarà el proper divendres, 27 d’octubre, amb l’activitat Nit a la biblioteca en la qual xiquets i xiquetes dels cursos 3r i 4t de Primària realitzaran tallers i jocs culturals a la biblioteca municipal i s’hi quedaran a dormir acompanyats de monitors.

Cal recordar que els dies 17 i 20 d’octubre els alumnes de 1r d’ESO de l’IES Gilabert de Centelles van realitzar una visita guiada per la biblioteca municipal.

Etiquetes