#009F95
1
0
107

Nules contractarà joves qualificats per un període d’un any

Ha rebut una subvenció de més de 125.000 euros per a l’ocupació de persones d’aquest col·lectiu

L’Ajuntament de Nules contractarà un total de sis joves qualificats per un període d’un any i a jornada completa. En concret el que s’ha demanat per part del consistori és un tècnic superior d’urbanisme, un tècnic mitjà d’informàtica i un tècnic mitjà d’ADL, tots ells joves menors de trenta anys amb experiència laboral; i un tècnic mitjà d’igualtat, un tècnic mitjà d’agricultura, i un tècnic superior de serveis generals i patrimoni que no hagen treballat i als quals se’ls farà un contracte en pràctiques.

“Aquestes contractacions seran una realitat gràcies a la subvenció de 125.513,16 euros que hem rebut per a la contractació de persones joves del municipi, emmarcada en el programa de Conselleria T’Avalem Plus on un dels requisits és ser menor de 30 anys i estar inscrit en el Programa de Garantia Juvenil. Així doncs, una vegada més Nules ha sigut afavorit en les polítiques d’ocupació que s’estan duent a terme en el territori valencià, la qual cosa significa que la gestió que estem realitzant és la correcta”, comenta la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

En concret, es tracta de dues subvencions anomenades Empuju i Emcuju, la primera amb una quantitat de 52.272 euros va destinada a persones joves majors de 16 anys que estiguen inscrites en el Programa de Garantia Juvenil; i la segona té una ajuda de 73.241,16 euros i l’objectiu és la contractació de persones joves amb una qualificació professional reconeguda com una llicenciatura, diplomatura, grau, formació professional o certificat de professionalitat i que també estiguen inscrites en el Programa de Garantia Juvenil.

“A l’hora de demandar les qualificacions per a contractar joves de Nules hem tingut en compte les necessitats de les diferents àrees municipals”, conclou la regidora de Polítiques d’Ocupació.

Etiquetes