#009F95
1
0
107

Nules destinarà a inversions la totalitat dels Fons de Cooperació Municipal

La quantia que la Generalitat aporta per al municipi és de 147.147  euros

L’Ajuntament de Nules destinarà el cent per cent del Fons de Cooperació Municipal de la Comunitat Valenciana a inversions, així doncs la quantia total que la Generalitat Valenciana aporta a la població és de 147.147’00 euros segons la resolució publicada el passat 27 d’abril, “és la primera vegada que Nules rep aquest tipus d’ajuda de la Generalitat, per la qual cosa estem contents de ser un dels pobles beneficiaris ja que es tracta d’uns diners que repercutiran en el benestar dels veïns i de les veïnes”, destaca l’alcalde de Nules i regidor d’Hisenda, David García.

El Fons de Cooperació Municipal està previst destinar-lo, principalment, a pavimentar el carrer de les Hortes de la platja i el camí del Cabeçol, a fer les obres necessàries per a l’adequació de la Unitat de Respir perquè es puga convertir en Centre de Dia, i a condicionar una zona del far per a la instal·lació de una biblioplatja.  

L’import assignat per la Generalitat Valenciana serà abonat en dos pagaments del 50% cadascú. El primer pagament s’efectuarà dins del primer semestre de l’exercici 2017 i el següent al llarg del segon semestre també d’aquest exercici.

García matisa que “una de les mesures que preveu aquest fons per a obtindre el pagament és haver presentat el compte general davant la Sindicatura de Comptes i haver remés el pla economicofinancer a l’òrgan de la Generalitat competent en matèria de tutela financera de les entitats locals de la Comunitat Valenciana. L’Ajuntament de Nules té els condicionats economicofinanciers necessaris gràcies a la gestió realitzada en aquests anys”.

Etiquetes