#F29400
2
0
108

Nules dóna suport al moviment LGTBI amb una campanya

S’han pintat bancs amb els colors de l’arc de Sant Martí al poble i a les platges

L’Ajuntament de Nules està duent a terme, al llarg d’aquesta setmana, diferents actuacions de suport al moviment LGTBI coincidint amb el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI que es va celebrar el dimecres 28 de juny. La campanya s’anomena #NulesesDiversitat i va començar dilluns passat penjant una bandera de l’Orgull LGTBI a l’antic ajuntament.

Així doncs, s’han pintat bancs amb els colors de l’arc de Sant Martí que estaran ubicats a la plaça dels Dolors i a la plaça de la Porta del Sol dins del nucli urbà de Nules, i a les platges n’hi ha un a la zona del far i un altre a la zona de l’Estany; “el que volem és que la gent es faça fotos en aquests bancs i en les banderes que hi ha penjades a la façana de l’antic ajuntament, i que les penge al seu mur de Facebook amb l’etiqueta #nulesesdiversitat, després poden posar-se en contacte amb la Regidoria de Polítiques d’Igualtat i els regalarem una motxilla”, explica el regidor de Polítiques d’Igualtat, Antonio Romero.

A més, en el Ple que tindrà lloc el dijous 29 de juny es llegirà un manifest de l’Orgull LGTBI al qual es preveu que s’adherisquen tots els grups municipals que formen la corporació municipal.   

Etiquetes