#
13
0
17

Nules es prepara per a albergar aquest cap de setmana el II Food Street Art

Per segon any consecutiu Nules albergarà el II Food Street Art els dies 7, 8 i 9 d’abril. Cal destacar que la població de Nules va ser la primera a realitzar un esdeveniment d’aquestes característiques amb aquest nom, que després ha sigut adoptat per altres municipis de la província.

Així, durant el cap de setmana es duran a terme diferents actes relacionats amb la gastronomia, la música i l’animació enfocada als més menuts, principalment. En concret hi haurà nou camionetes amb gastronomia variada com ara pizzes, hamburgueses, polp gallec, dolços, menjar mexicà o diferents modalitats de croquetes.

El II Food Street Art s’inaugurarà divendres, 7 d’abril, a les 19.00 hores a la plaça de Fra Asensi Nebot, al costat del Mercat Municipal. Entre els actes que es realitzaran en aquesta jornada cal ressaltar l’actuació dels grups de música Cicco Tiñote i la Zahurda, o la discomòbil La Fàbrica; dissabte, 8 d’abril, des de les 11.00 fins a les 00.30 hores que començarà la discomòbil hi haurà tast de cervesa, concurs de croquetes, música amb Ojana, tallers i animació infantil o música dels anys 80; i diumenge, 9 d’abril, a les 11.00 hores els xiquets i les xiquetes podran gaudir d’un taller de pastisseria infantil, del Mag Miravet, entre d’altres. La cloenda del II Food Street Art tindrà lloc amb l’actuació de Triana del Rocío.

Etiquetes