#009F95
1
0
107

Nules farà una campanya contra l’abús d’alcohol i abusos sexistes en les festes de Sant Bartomeu

Es repartiran gots a les penyes i motxilles als veïns interessats

Un any més l’Ajuntament de Nules posarà en marxa una campanya de conscienciació i informació a la ciutadania sobre l’abús del consum d’alcohol i contra els abusos i agressions sexistes, aquesta campanya es desenvoluparà els dies de les festes patronals en honor a Sant Bartomeu que tindran lloc del 18 al 27 d’agost.

Amb aquesta campanya es pretén fomentar el consum responsable de l’alcohol per la qual cosa es farà un repartiment de gots a les penyes en les quals hi ha missatges que han estat creats per alumnes de l’IES Gilabert de Centelles, “és important implicar en aquest tipus de campanyes joves adolescents per què són un dels sectors als quals volem arribar”, comenta el regidor de Sanitat i Igualtat, Antonio Romero.

A més, també es vol fomentar la igualtat, el respecte i la tolerància amb el repartiment de motxilles amb missatges contra els abusos i agressions sexuals, “de tota manera volem que aquesta campanya no siga un fet puntual sinó que els missatges que ara difondrem estiguen presents tot l’any entre la ciutadania”, matisa Romero.

Així doncs, el repartiment de gots tindrà lloc dijous 17 d’agost, de 10.30 a 13.00 hores, als baixos de l’ajuntament; i el repartiment de motxilles serà dissabte 19 d’agost i diumenge 20 d’agost, de 19.00 a 20.30 hores, als baixos de l’ajuntament.   

Aquesta campanya té el suport de l’Associació de Dones per l’Igualtat de Nules (ADIN) i de Soledad Arnau, directora de la Universitat Oberta Iberoamericana Manuel Lobato i presidenta de l’Institut de la Pau, Drets Humans i Vida Independent (IPADEVI).

Etiquetes