#
13
0
17

Nules i Facsa renoven la xarxa d’aigua potable al carrer de les Hortes

S’ha ampliat la capacitat de conducció en la zona per a evitar fugues i millorar la qualitat del servei als veïns

L'Ajuntament de Nules i Facsa, dins del seu compromís amb la millora constant de les instal·lacions hidràuliques del municipi, han completat la renovació de la xarxa d'aigua potable al carrer de les Hortes de la platja de la població.

 

La reforma ha permés actuar en un tram de 290 metres de longitud per a reemplaçar l'antiga canonada de PVC per una nova de polietilé que, entre altres millores, suposa ampliar la capacitat de conducció de la xarxa en aquesta zona del municipi.

 

Així mateix, Facsa, ha aprofitat per a renovar 11 connexions domiciliàries i 3 vàlvules de xarxa, a més d'instal·lar una nova boca de reg destinada a la neteja viària de la zona.

Entre altres millores, aquesta nova actuació permetrà evitar possibles fugues i talls en el subministrament, la qual cosa redundarà en una major qualitat del servei per als usuaris.

L'alcalde de Nules, David García, que ha visitat el carrer objecte d'aquestes millores juntament amb els tècnics de l'empresa FACSA, ha manifestat que “es tracta d'una actuació molt important per als veïns d'aquesta zona que a més compta amb la instal·lació de dues boques d'aigua inexistents en aquest carrer que facilitarà les tasques a l'empresa encarregada de la neteja viària. L'actuació es complementarà amb una segona fase en què s'asfaltarà el vial, que compta amb una inversió municipal de 43.000 euros i que previsiblement començarà la setmana que ve”.

 

Per la seua banda, el director de l'àrea de Proveïment de FACSA, Pascual Maximí, ha assegurat que “la renovació d'aquest tram de la xarxa d'aigua potable s'emmarca dins dels esforços permanents de l'Ajuntament de Nules i de FACSA d'introduir millores en el proveïment d'aigua, millorant la qualitat del servei quant a continuïtat i pressió de subministrament, evitant al mateix temps l'obsolescència de la xarxa i minimitzant les pèrdues d'aigua”.

 

Els treballs formen part del Pla de Millores d'Infraestructures Hidràuliques que l'Ajuntament de Nules, en coordinació amb Facsa, com a concessionària del servei municipal d'aigua potable de la localitat, està duent a terme en el nucli urbà de la localitat.

Etiquetes