#
13
0
17

Nules lliura els premis d’educació viària als alumnes de Primària

Els alumnes de quart del CEIP Lope de Vega i de sisé del CEIP Jaume I han sigut els guardonats

Un any més els escolars de la població de Nules han participat en un curs  d’Educació Viària amb el qual es pretén ensenyar i conscienciar els més menuts sobre diferents conductes relacionades amb el trànsit.

De fet, el curs té un test final en el qual els alumnes de quart i sisé de Primària mostren els coneixements adquirits, de manera que els guanyadors d’aquesta edició han sigut els alumnes de quart de Primària del CEIP Lope de Vega i els alumnes de sisé de Primària del CEIP Jaume I. Als quals s’ha lliurat per part de l’alcalde de Nules i regidor de Seguritat i Policia Local, David García, i del professor del curs, l’oficial de la Policia Local, Ernesto Hurtado, el premi corresponent.

“El contingut de las classes s’adapta a l’edat dels alumnes participants en el curs tant en la teoria com en les diferents activitats i suport audiovisual, no obstant això a mesura que els alumnes són més fadrins el contingut la dificultat s’amplien però del que es tracta és d’interactuar amb ells mesclant contingut teòric amb cançons, vídeos o jocs per a fer que les classes siguen amenes i facilitar l’aprenentatge”, explica l’alcalde de Nules i regidor de Seguritat i Policia Local, David García.    

En concret, el curs s’ha impartit als alumnes de segon, quart i sisé de Primària dels col·legis CEIP Cervantes, CEIP Jaume I, CEIP Pedro Álcazar, CEIP Lope de Vega, CEIP Pío XII i del col·legi La Consolació, i s’ha desenvolupat en els  mesos d’octubre a novembre.

Com a novetat cal destacar que en aquest any 2018 els alumnes de segon de Primària de Nules realitzaran eixides en els quals podran posar multes simbòliques, “és una manera d’aplicar la teoria apresa a la pràctica en el cas de que detecten al carrer alguna actuació que haja de ser sancionada”, conclou García.

Etiquetes