#
13
0
17

Nules millora jocs infantils i mobiliari urbà de parcs públics amb la contractació de persones aturades

Les persones aturades contractades per l’Ajuntament de Nules amb un import total de 34.000 euros subvencionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) de la Generalitat Valenciana ja han començat a treballar, de fet són dos fusters i dos pintors els que es troben realitzant diferents actuacions de millora i manteniment de jocs infantils i mobiliari urbà de parcs i jardins públics de la localitat.

Així doncs, s’ha contractat nou persones, un conductor de camió, dos fusters, quatre peons i dos pintors que realitzaran serveis i actuacions d’interés general per un període de sis mesos.    

Cal recordar que aquestes contractacions s’emmarquen en els programes EMCORP i EMCORD del Servef, de fet gràcies al primer s’ha contractat un conductor de camió i dos fusters. Aquest programa de subvencions d’Iniciativa Social, que té un import de 17.000 euros, està destinat a la contractació de persones aturades del municipi de Nules de llarga duració.

Pel que respecta a l’EMCORD cal destacar que es tracta d’un programa de subvencions, amb una quantitat de 17.000 euros, enfocat a persones aturades d’almenys 30 anys i pel qual s’ha contractat quatre peons i dos pintors.

Etiquetes