#009F95
1
0
107

Nules millora l’accessibilitat amb la construcció de voreres

Un informe de la Policia Local assenyala diferents carrers sense voreres

L’Ajuntament de Nules ha dut a terme diferents actuacions relacionades amb la millora de l’accessibilitat del municipi. En concret s’han construït voreres en alguns trams de carrers que no en tenien o no estaven acabades, com és el cas dels carrers de Sant Agustí, Moncofa, Almenara, Betxí, els Àngels, Enrique Giner, Calderón de la Barca i l’avinguda del Marqués de Santa Cruz.

L’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David García, explica que “a principi d’any vam detectar aquest problema que afectava diferents punts de la població, per la qual cosa des de la policia local es va fer un informe en el qual es detallava els carrers que, per diverses causes, no tenien la vorera finalitzada o no en tenien”.                            

Amb aquesta iniciativa es treballa en el pla d’accessibilitat del municipi, ja que les voreres són importants per a la seguretat dels veïns i de les veïnes, a més la pluja feia que aquests carrers foren intransitables.

“Per a realitzar aquests treballs hem contractat autònoms de Nules que es dediquen a l’obra, de manera que en obres menors com aquestes intentem donar feina als nostres veïns”, matisa Adrián Sorribes, regidor d’Obres i Serveis.

Etiquetes