#009F95
1
0
107

Nules obri el termini per a la contractació per a la remodelació de l’edifici de la Cambra Agrària

L’obra és una de les inversions principals que es faran enguany i una demanda del poble

L’Ajuntament de Nules ha tret a licitació l’obra per a la remodelació de l’edifici de la Cambra Agrària per un import de 400.000 euros, les empreses interessades a presentar-s’hi tenen un termini de 26 dies naturals a partir de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de data 6 de maig del 2017.

L’alcalde de Nules, David García, explica que “estem molt contents perquè aquesta obra serà una realitat, ja que és una de les apostes més importants d’aquest equip de govern per a enguany. A més, també complim una de les actuacions previstes en el programa de govern per a aquesta legislatura, i el més important és que donarem resposta a una de les demandes del poble de Nules”.

El termini d’execució previst per a realitzar l’obra és d’un màxim de sis mesos i un mínim de tres mesos, “en les propostes que presenten les empreses aquest serà un dels punts que es valorarà ja que volem que els veïns i les veïnes tinguen com més prompte millor unes instal·lacions que des de fa molts anys es reivindiquen”, comenta l’alcalde de Nules.

La redacció del projecte ha sigut a càrrec de l’arquitecte local Jaime Prior i en aquest es preveu l’adequació de la planta baixa per a albergar les activitats i els actes que porten a terme la gent major del municipi, principalment, com per exemple l’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos i també l’Associació d’Ames de Casa, “serà un espai dedicat a aquestes associacions ja que en l’actualitat no tenen un lloc en condicions on reunir-se”, matisa García.

La primera planta està destinada a l’emprenedoria, l’ADL municipal i al comerç, “l’ADL es traslladarà a aquesta planta que tindrà a més una sala de formació i s’ubicaran, entre d’altres, el que es coneix com a focus d’empreses”, comenta García.

La segona planta  està dissenyada per a allotjar el Departament d’Agricultura de l’Ajuntament de Nules, l’Associació Local de Llauradors, els sindicats de regs, les associacions agràries locals i a llarg termini el Consell Agrari Municipal, segons David García “no podem oblidar que l’ús d’aquest edifici sempre ha sigut agrari i així ha de seguir, el sector agrari té una rellevància especial a la nostra població que s’ha de mantindre, donar suport i potenciar”.

Etiquetes