#009F95
1
0
107

Nules obté una subvenció de 389.000 euros per a remodelar el passeig de Mascarell

El projecte T’Avalem Nules ha aconseguit una de les puntuacions més altes de la província

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha aprovat una subvenció de 389.059,20 euros per a la remodelació del passeig de Mascarell, mitjançant el projecte T’Avalem Nules, que l’Ajuntament complementarà amb 50.000 euros per mòdul.

T’Avalem Nules està enfocat a la realització d’activitats relacionades amb la jardineria i l’obra. Així entre les actuacions que es duran a terme està la retirada de l’actual paviment i arbratge i construcció d’una nova vorera, carril bici, mur de protecció i plantació de noves espècies d’arbres al passeig de Mascarell.

Dels 21 projectes de la província de Castelló, presentats al SERVEF, per a entrar en el programa T’Avalem els cinc primers amb la puntuació més alta corresponen a ajuntaments que formen part del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa i Nules es troba en el tercer lloc.

La regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, comenta que “per a l’Ajuntament de Nules és una satisfacció que el projecte presentat estiga entre els primers de la província quant a puntuació, la qual cosa significa que s’està treballant bé però el més important és que d’aquest programa es podran beneficiar joves de Nules menors de 30 anys”.

Cal destacar que des de l’Ajuntament de Nules es dotarà una quantitat mitjana de 50.000 euros a cadascun dels plans d’ocupació que s’aproven per al municipi des de diferents administracions.

Etiquetes