#
13
0
17

Nules prepara dos esdeveniments esportius importants per al pròxim 23 de desembre

Hi haurà un torneig de futbol per a cadets i el primer partit d’hoquei de lliga autonòmica

La població de Nules albergarà el pròxim dissabte 23 de desembre dos esdeveniments esportius d’àmbit autonòmic, per una banda es celebrarà el torneig de Nadal I Memorial Antonio Pérez Balada en el qual participaran els equips cadet del Vila-real, del València, del Castelló i del Nules; per altra banda es disputarà a la pista d’hoquei local el primer partit oficial corresponen a la lliga valenciana entre el Club de Patinatge Taurons i el Sagunt.

Així doncs els detalls d’aquests actes han sigut presentats per la regidora d’Esports, M. Jesús Gabaldón; el coordinador de l’escola del CF Nules, Sergio Lafuente, i el president i entrenador del Club de Patinatge Taurons de Nules.

Davant d’això, la regidora d’Esports ha destacat el treball que realitzen els diferents clubs esportius locals i que una vegada més Nules serà punt de referència tant del futbol com de l’hoquei a escala de la Comunitat Valenciana.

En relació amb el I Memorial Antonio Pérez Balada el coordinador de l’escola del CF Nules, Sergio Lafuente, comenta que “fa molts anys que no organitzem un torneig de Nadal i amb aquest el que volem és fer-li un homenatge al futbolista més important de Nules com és Antonio Pérez Balada. L’objectiu del club és que aquest torneig tinga una continuïtat i en les pròximes edicions s’amplie a les altres categories”.

Els horaris dels partits seran a les 9.00 hores la primera semifinal entre el Nules i el Vila-real; a les 9.50 hores la segona semifinal entre el Castelló i el València; a les 10.45 hores es disputarà el partit pel segon i quart lloc ; i a les 11.45 hores tindrà lloc la final. 

Quant al partit d’hoquei que jugarà el Club de Patinatge Taurons, el seu president, Juan Ferrer, comenta que “per primera vegada es podrà veure a Nules un partit oficial d’aquest esport gràcies a la construcció de la pista d’hoquei al nostre poble ja que fins ara per a jugar el partit local ens havíem de desplaçar a Vila-real”.

El Club de Patinatge Taurons juga amb les categories d’aleví, benjamí i infantil en la lliga autonòmica d’hoquei juntament amb altres poblacions com ara Orpesa, Castelló, Vila-real, Canet, Sagunt, Almàssera, Elx i Torrevella.

Tant el camp de futbol municipal on es disputarà el I Memorial Antonio Pérez Balada com el CEIP Jaume I on tindrà lloc el partit d’hoquei es troben a l’avinguda de Jaume I de la localitat.    

Etiquetes