#
13
0
17

Nules presenta un innovador programa per al focus d’empreses

Es tracta d’un projecte pioner a la província i semblant al Llançadora de València

Nules comptarà amb un innovador i pioner focus d’empreses a la província de Castelló molt semblant al projecte Llançadora de València, les bases del qual han eixit ja publicades en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), per la qual cosa els interessats poden presentar propostes fins al proper 8 de desembre.

En concret l’objectiu és detectar i seleccionar un total de 10 projectes amb un gran potencial de creixement en la localitat, de manera que per un període d’un any els projectes seleccionats tindran un espai físic on desenvolupar el negoci, un tutor per a la realització del pla d’empresa i formació específica impartida per personal especialitzat, a més de classes d’entrenament i finançament inicial per a posar en marxa l’empresa.

El regidor de Desenvolupament Local, César Estañol, explica que “el jurat avaluarà segons l’originalitat de la idea i la diferenciació, coneixement del mercat i la competència, viabilitat tècnica i comercial, econòmica i financera, llocs de treball que crearà o la innovació”.

El focus d’empreses està pensat per a persones del municipi de Nules encara que poden presentar-s’hi d’altres poblacions, però en el cas de ser seleccionats tant la societat com l’activitat hauran de ser domiciliades a Nules.

“Es tracta d’una de les apostes més importants de l’equip de govern per a aquesta legislatura i que tindrà una destacada inversió en l’any 2018. Un iniciativa que està lligada al projecte que posarem en marxa quan estiguen finalitzades les obres de remodelació de la cambra agrària i al projecte Natiu creat per a l’emprenedoria i el desenvolupament local”, matisa l’alcalde de Nules, David García.

Etiquetes