#009F95
1
0
107

Nules reconeix la tasca desinteressada del voluntariat de Protecció Civil

L’Ajuntament de Nules ha fet un reconeixement al voluntariat de Protecció Civil per la seua tasca desinteressada. “Es tracta del segon acte de reconeixement que es fa pel seu servei i ajuda en diferents actes i situacions que es desenvolupen al nostre municipi com ara les festes patronals, esdeveniments esportius o inundacions. Són persones que realitzen una tasca admirable a la qual dediquen moltes hores de manera altruista”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David García.

En l’acte es va lliurar un diploma i un detall d’agraïment a cadascun dels membres del voluntariat de Protecció Civil, a més es va fer una menció especial a Carlos Pérez Agut per ser el membre que més hores ha dedicat al llarg d’aquest any.

També es va fer un reconeixement a quatre voluntaris de Protecció Civil de Moncofa pels serveis prestats en diferents actes de Nules.

Protecció Civil de Nules es va formar l’any 2012 amb 10 membres, en l’actualitat té 22 voluntaris.

Aquest acte s’emmarca en la programació de la II Setmana de la Seguretat i Policia Local que divendres comptarà amb els actes commemoratius de la festivitat de Sant Miquel, patró de la Policia Local i el proper dissabte, 30 de setembre, tindrà lloc la II Trobada-Intercanvi Gastronòmic i Intercultural amb la qual es tancarà la programació.  

Etiquetes