#
13
0
17

Nules s’adhereix al Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista

Els alumnes de Secundària lligen un manifest en repulsa a la violència masclista

L’Ajuntament de Nules s’adhereix al Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista mitjançant el qual es compromet a realitzar activitats i campanyes de sensibilització i conscienciació sobre la importància d’eradicar la violència masclista i la desigualtat entre homes i dones, “aquestes accions les durem a terme en les programacions que s’organitzen cada any per a la Setmana contra la Violència de Gènere i la Setmana de la Dona, a més també farem diverses actuacions al llarg de la resta de l’any com per exemple la campanya “No és No, Prou també és No” que duem a terme durant les festes patronals. En definitiva 365 dies contra la violència”, explica el regidor de Polítiques d’Igualtat, Antonio Romero.

Precisament, en el dia d’avui els alumnes de Secundària de l’IES Gilabert de Centelles han llegit un manifest relacionat amb el contingut d’aquest pacte. Un acte emmarcat en la programació de la Setmana contra la Violència de Gènere en el qual a més s’ha penjat als balcons de l’Ajuntament una pancarta realitzada per l’alumnat de l’institut i s’han guardat tres minuts de silenci per les dones assassinades enguany a tot l’Estat espanyol.

Per altra banda, a l’IES Gilabert de Centelles s’ha inaugurat l’exposició del “III Concurs de Cartells 25 de novembre. Dia Internacional contra la Violència de Gènere” que estarà a l’institut fins el pròxim 30 de novembre. El primer premi de 300 euros ha sigut per a Carmen Castillo Pinto i la menció honorífica local, amb un premi de 200 euros, per a Ana Pérez Recatalá.

Altres actes que tindran lloc hui a Nules són l’encesa de ciris a la plaça Major en homenatge a les dones assassinades i una actuació musical a càrrec de la soprano Maria Roselló Flich.

Etiquetes