#009F95
1
0
107

Nules signa convenis amb nous clubs i esportistes d’elit

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Nules ha signat convenis amb nous clubs locals i amb esportistes d’elit, “hem signat conveni per primera vegada amb el Club Deportivo de Caza Nules-Villavieja i amb el Club Ajedrez Nules, dos entitats que fins ara no havien rebut cap ajuda municipal”, explica M. Jesús Gabaldón, regidora d’Esports.

A més, també rebran ajudes esportistes d’elit de la població com ara Pedro Mechó, de pesca esportiva; Víctor Romero i Alberto Rodríguez, fisio-culturistes; Marta Oliver, atleta; i els xiquets David Bou i Ariadna López, ballarins de ball de saló.

Amb les signatures d’aquests convenis, juntament amb els signats amb el Club Ciclista San José i l’Asociación Ornitológica Nulense la totalitat de clubs i entitats esportistes locals rebran una ajuda municipal en l’any 2017.   

“El que volem és donar suport a tot tipus d’esport, per la qual cosa hem fet un important esforç perquè els clubs esportistes de la població tinguen una ajuda econòmica”, conclou la regidora d’Esports.

Etiquetes