#
13
0
17

Nules tindrà un centre de dia homologat per a entrar en la xarxa de la Generalitat Valenciana

El regidor d'Igualtat es reuneix amb la directora territorial d'Igualtat i Polítiques Inclusives

Nules tindrà un Centre de Dia homologat amb el qual podrà formar part de la xarxa de la Generalitat Valenciana per tal que els usuaris i les usuàries es puguen beneficiar dels avantatges d’estar dins d’aquesta xarxa.

Per a això es duran a terme diferents actuacions de millora i rehabilitació per adaptar-lo a les normatives pertinents, “hem de fer unes obres, que al seu dia no es varen fer d’acord amb la llei vigent, per a poder tindre la llicència homologada, ja que per aquest motiu actualment el Centre de Dia de Nules no pot formar part de la xarxa de Centres de Dia. A més, amb aquesta actuació els ciutadans podran tindre un servei totalment gratuït”, explica el regidor d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Antonio Romero.

Aquest ha sigut un dels principals temes que el regidor d’Igualtat ha tractat en la reunió que ha tingut amb la directora territorial d’Igualtat i Politiques Inclusives, Carmen Fenollosa, dilluns a Castelló.

Sobre això Romero afegeix que “la directora territorial en tot moment ha mostrat el seu suport i bona disposició amb l’Ajuntament de Nules, de manera que farà un seguiment d’aquesta actuació tant important per als veïns i les veïnes del nostre poble. També vull agrair tant a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives com al Consell la seua implicació en dotar de més personal l’Ajuntament de Nules per a dur endavant tot el treball en temes relacionats amb les persones majors i la igualtat, tant importants en la societat actual”.

Per altra banda, a la reunió també ha estat present el president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos, Salvador Tarancón,  per a parlar del Club de Convivència que es posarà en marxa quan tinguen la seu nova, que l’Ajuntament els cedirà, a la l’antiga Cambra Agrària una vegada es realitzen les obres previstes.

Etiquetes