#009F95
1
0
107

Nules tindrà una antena local de la Cambra de Comerç de Castelló

Se signa un conveni de col·laboració que es posarà en marxa al mes de setembre

L’Ajuntament de Nules i la Cambra Oficial de Comerç de Castelló han signat un conveni de col·laboració per a instal·lar una Antena Local que servirà per a prestar serveis d’interés empresarials, tant presencials com en línia, en matèria de comerç exterior, comerç interior, indústria, medi ambient, formació, ocupació, creació d’empreses, innovació comercial i turística, entre d’altres.

En la signatura del conveni han estat presents l’alcalde de Nules, David García; la presidenta de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló, Dolores Guillamón; el regidor de Comerç i Desenvolupament Local i Indústria, César Estañol; la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura; el Secretari General  en funcions de la Cambra de Comerç, Antonio Jesús Ramós; el Secretari Adjunt en funcions de la Cambra de Comerç, Javier Valls i la responsable de Recursos Humans de la Cambra de Comerç, Belén Díaz-Valero.

L’alcalde de Nules, David García, explica que “l’Antena Local es posarà en marxa al mes de setembre i mitjançant aquesta els serveis que ofereix la Cambra de Comerç a la seua seu a Castelló es podran realitzar a Nules. Es tracta d’una iniciativa que es posa en marxa a Nules per primera vegada, amb la qual volem donar suport al comerç local i potenciar l’ocupació, i que es troba emmarcada en el projecte Natiu. A més, encara que siga un servei dirigit als veïns i a les veïnes de Nules també es pot beneficiar qualsevol ciutadà de poblacions dels voltants”.

Aquest conveni es va aprovar en el Ple del passat mes de maig i l’Ajuntament de Nules destinarà 9.000 euros per al finançament dels serveis, programes i activitats que tinguen lloc en l’Antena Local. “Tenim previst que la seu a Nules estiga a la Cambra Agrària una vegada estiguen les obres de remodelació finalitzades”, matisa l’alcalde de Nules.

Així doncs, els serveis més destacats que oferirà l’Antena Local de la Cambra de Comerç a Nules són la creació d’empreses i assessorament permanent; col·laboració amb l’Agència d’Ocupació de l’Ajuntament de Nules; estudi de les necessitats formatives i de contractació laboral de les empreses locals; realització de bases de dades dels locals comercials; assessorament comercial amb la informació relacionada amb subvencions al sector comercial, assessorament de màrqueting comercial o planificació d’accions de dinamització comercial.

Etiquetes