#009F95
1
0
107

Nules vol ser referent del Festival Castelló Negre a la Plana Baixa

El municipi ha albergat diferents actes igual que les poblacions de Castelló, Benicàssim i Peníscola

Per primera vegada el municipi de Nules ha participat en el Festival Castelló Negre (FCN) dedicat al gènere literari negre o policíac, en el qual es trobaven també les poblacions de Castelló, Benicàssim i Peníscola; en concret els dies del 9 al 13 de maig tant els veïns i les veïnes de Nules com d’altres localitats dels voltants han pogut gaudir de diferents actes emmarcats en aquest festival.

El regidor de Biblioteca, Antonio Romero, comenta que “volem que Nules es convertisca en referent del Festival Castelló Negre a la comarca de la Plana Baixa, per la qual cosa treballarem per a participar en la pròxima edició i intentarem millorar, més si cal, la programació”.

Per a l’organització d’aquesta programació l’Ajuntament de Nules ha comptat amb la col·laboració del col·lectiu local Cosas&Musas, Mónica Mira, com a representant d’aquest matisa que “la participació de Nules en aquest festival és molt important ja que ens situa dins del mapa literari i cultural del territori nacional atés que el Festival Castelló Negre pertany a la xarxa de festivals d’aquest gènere. A més, ha sigut una oportunitat per a conéixer en primera persona els autors dels llibres d’aquest gènere amb més èxit del panorama nacional, per la qual cosa ens agradaria que en la pròxima edició aquests actes tingueren més participació”.

Nules Negre ha comptat amb presentacions literàries amb autors, cinema i teatre, de fet el microteatre negre amb el qual es va tancar la programació va comptar amb tres obres que es van estrenar a Nules.

Etiquetes