#009F95
1
0
107

Se signa la recepció parcial de les obres del PAI Àrea Hortofructícola

Es tracta d’un pas més per a regularitzar aquest PAI que es va iniciar en els anys 90

L’Ajuntament de Nules ha signat l’acta de recepció parcial de les obres del Programa d’Actuació Integrada (PAI) de l’Àrea Hortofructícola corresponent a la pavimentació del camí de la Mar, l’avinguda de la Senda Mitjana i del camí del Cabeçol.

“Es tracta d’un pas més per a la regularització d’aquest PAI tant important per al nostre municipi que es va iniciar en els anys 90. El que hem recepcionat és la zona que té indústria perquè les empreses allí ubicades puguen també regularitzar els diferents serveis. Continuarem treballant perquè tan prompte com siga possible puguem signar la recepció definitiva d’aquesta obra”, explica l’alcalde de Nules, David García.

A més de la pavimentació s’ha recepcionat les instal·lacions de sanejament, les instal·lacions de subministrament d’aigua potable, les instal·lacions de telefonia i les instal·lacions de la xarxa de reg que gestiona la Comunitat de Regs de Nules.

“Aquestes obres corresponen a la Unitat d’Execució del Pla de Reforma Interior i estan condicionades a altres actuacions que cal fer abans de la recepció definitiva amb la qual tindrem el PAI totalment regularitzat”, matisa García.

En la signatura de l’acta de la recepció parcial han estat presents l’alcalde de Nules, David García; el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Adrián Sorribes; l’interventor i l’arquitecte municipal de l’Ajuntament de Nules; el president de l’Agrupació d’Interés Urbanístic (AIU) Àrea Hortofructícola de Nules, i el director de l’obra d’urbanització.

Etiquetes