#
122
0
122

Cultura

Joan Carles González Pujalte guanya la Flor Natural dels LXIV Jocs Florals Vila de Nules

El premi Anna Rebeca és per a l’escriptora local Lola González Montolío

La Flor Natural dels LXIV Jocs Florals Vila de Nules ha sigut per a l’autor de l’obra que porta per lema Cerimonial de clemències, Joan Carles González Pujalte, veí de la localitat de Mataró. Aquest premi és el més prestigiós d’aquest certamen literari i està a més patrocinat per l’Ajuntament de Nules.

Etiquetes

Nules organitza una programació d’animació lectora a la Biblioplatja

L’Ajuntament de Nules posa en marxa diferents activitats d’animació lectora que tindran lloc a la Biblioplatja als mesos de juliol i agost, davant d’això el regidor de Biblioteca, Antonio Romero, comenta que “volem dinamitzar l’espai de la Biblioplatja, que enguany ha canviat d’ubicació i es troba a la zona del far. Hi haurà activitats per a tots els públics en les quals ens visitaran diferents autors per a presentar i parlar de les seues obres”.

Etiquetes

Els Jocs Florals Vila de Nules tindran un logotip

L’Ajuntament de Nules ha convocat un concurs per a la creació d’un logotip dels Jocs Florals Vila de Nules que estableix un únic premi de 900 euros per a la persona guanyadora.

“Es pretén que tenint en compte l’origen medieval d’aquest certamen literari i la seua renaixença a mitjan segle XIX el logotip siga modern i actual”, comenta el regidor de Cultura, Ramon Canut.

Etiquetes

Nules convoca els LXIV Jocs Florals Vila de Nules i els II Premis d’Investigació i Divulgació

Els  interessats poden presentar els  treballs fins al proper 8 de setembre

L’Ajuntament de Nules ha convocat els LXIV Jocs Florals Vila de Nules i els II Premis d’Investigació i Divulgació, per la qual cosa els interessats poden presentar els treballs fins al proper 8 de setembre.

Etiquetes

Nules ofereix ajudes municipals per a empreses, comerços i indústries per a la promoció del valencià

S’han ampliat les accions en relació amb l’any 2016 en el qual es van enfocar només al sector de la restauració

L’Ajuntament de Nules ha convocat, per segon any consecutiu, unes ajudes per a empreses, comerços i indústries per a la promoció del valencià; el termini de presentació de sol·licituds i documentació finalitza el proper 12 de juny.

Etiquetes