#
127
0
127

Educació

L’EOI matricularà alumnes per al pròxim curs a Nules

L’alumnat de l’aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Nules no haurà de desplaçar-se per a formalitzar la matrícula del pròxim curs. El dijous 20 de juliol, en horari de 9.00 a 13.00 hores, personal administratiu de l’EOI de Castelló acudirà a la sala d’çexposicions de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó per a realitzar aquest tràmit. Es podran matricular alumnes que varen aprovar al mes de juny el curs 2016-2017 d’anglés.  

Etiquetes

Els xiquets de l’Escola Esportiva participen en un taller sobre el mosquit

Els xiquets i les xiquetes de l’Escola Esportiva han participat en un taller sobre el mosquit. El taller ha estat dividit en dues parts, una primera amb el desenvolupament d’una història teatralitzada participativa i combinada amb sketch de clown i una segona en la qual els menuts han aprés a fer un repel·lent natural contra picades de mosquits.

Etiquetes

Nules posa fi a huit anys de barracons al CEIP Nou Pedro Alcázar

Se signa la recepció d’obres després de la revisió feta pels tècnics de les administracions implicades i l’empresa adjudicatària

La població de Nules posa fi a huit anys de barracons al CEIP Nou Pedro Alcázar amb la signatura de la recepció d’obres que ha tingut lloc al col·legi després de la revisió feta pels diferents tècnics de les administracions implicades i de l’empresa adjudicatària.

Etiquetes

L’IES Gilabert de Centelles impartirà el proper curs un nou cicle formatiu en Integració Social

La Conselleria d’Educació ha concedit a l’IES Gilabert de Centelles un nou cicle formatiu de grau superior en Integració Social. Aquest nou cicle s’impartirà el proper curs 2017/2018, per la qual cosa els interessats poden fer la corresponent inscripció a la secretaria del centre del 25 de maig al 6 de juny en horari de vesprada.

Etiquetes

Cinquanta alumnes de Nyon es troben a Nules d’intercanvi

Cinquanta alumnes i quatre professors de la ciutat francesa de Nyon es troben a Nules d’intercanvi amb l’IES Gilabert de Centelles. Les localitats de Nyon i de Nules estan agermanades des de fa molts anys i aquest tipus d’intercanvi es realitza perquè els joves coneguen el patrimoni, els costums, la cultura i les tradicions de les dues poblacions; a més de practicar les diferents llengües que estudien, el francès i el castellà.

Etiquetes