#
127
0
127

Educació

Nules s’adhereix al programa Jove Oportunitat de l’Institut Valencià de la Joventut

Les accions formatives i orientatives estan enfocades a joves de 16 a 21 anys que no han completat els estudis

Nules posarà en marxa una iniciativa enfocada a mostrar a joves que no han completat els estudis que hi ha noves oportunitats per a aconseguir un objectiu professional.

Etiquetes

Nules diu prou a la violència masclista amb activitats reivindicatives

Un any més l’Ajuntament de Nules organitza diferents activitats al voltant del Dia Internacional contra la Violència de Gènere que es celebra el 25 de novembre. “A Nules fem accions reivindicatives i de conscienciació al llarg de tot l’any però aquesta setmana tenim una completa programació en la qual volem dir prou al terrorisme masclista.

Els escolars de cinqué de Primària participen en un taller de doblatge en valencià

Els alumnes de cinqué de Primària dels col·legis de Nules participen en un taller de doblatge els dies del 24 al 26 d’octubre, així durant aquests tres dies cada grup escolar rebrà una hora de classe, “l’objectiu és promoure l’ús del valencià entre els escolars i potenciar la presència del valencià en l’àmbit audiovisual, que actualment està bastant limitat”, comenta el regidor de Normalització Lingüística, Ramon Canut.

Etiquetes

L’EOI matricularà alumnes per al pròxim curs a Nules

L’alumnat de l’aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Nules no haurà de desplaçar-se per a formalitzar la matrícula del pròxim curs. El dijous 20 de juliol, en horari de 9.00 a 13.00 hores, personal administratiu de l’EOI de Castelló acudirà a la sala d’çexposicions de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó per a realitzar aquest tràmit. Es podran matricular alumnes que varen aprovar al mes de juny el curs 2016-2017 d’anglés.  

Etiquetes

Els xiquets de l’Escola Esportiva participen en un taller sobre el mosquit

Els xiquets i les xiquetes de l’Escola Esportiva han participat en un taller sobre el mosquit. El taller ha estat dividit en dues parts, una primera amb el desenvolupament d’una història teatralitzada participativa i combinada amb sketch de clown i una segona en la qual els menuts han aprés a fer un repel·lent natural contra picades de mosquits.

Etiquetes

Nules posa fi a huit anys de barracons al CEIP Nou Pedro Alcázar

Se signa la recepció d’obres després de la revisió feta pels tècnics de les administracions implicades i l’empresa adjudicatària

La població de Nules posa fi a huit anys de barracons al CEIP Nou Pedro Alcázar amb la signatura de la recepció d’obres que ha tingut lloc al col·legi després de la revisió feta pels diferents tècnics de les administracions implicades i de l’empresa adjudicatària.

Etiquetes