#
123
0
123

Esport

Nules signa convenis amb nous clubs i esportistes d’elit

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Nules ha signat convenis amb nous clubs locals i amb esportistes d’elit, “hem signat conveni per primera vegada amb el Club Deportivo de Caza Nules-Villavieja i amb el Club Ajedrez Nules, dos entitats que fins ara no havien rebut cap ajuda municipal”, explica M. Jesús Gabaldón, regidora d’Esports.

Etiquetes

Els xiquets de l’Escola Esportiva participen en un taller sobre el mosquit

Els xiquets i les xiquetes de l’Escola Esportiva han participat en un taller sobre el mosquit. El taller ha estat dividit en dues parts, una primera amb el desenvolupament d’una història teatralitzada participativa i combinada amb sketch de clown i una segona en la qual els menuts han aprés a fer un repel·lent natural contra picades de mosquits.

Etiquetes

Nules recupera un espai per a l’oci dels veïns i les veïnes

S’obrirà la pista de patinatge tots els dies matí i vesprada

Els ciutadans de Nules tenen un espai d’oci nou després que l’Ajuntament haja condicionat l’antiga pista de patinatge que en els darrers anys ha estat en desús. D’aquesta manera Nules recupera un lloc perquè els més menuts, principalment, puguen jugar sense cap perill ja que es tracta d’una zona que està completament tancada.

Etiquetes

Nules inclou tres clubs nous en les subvencions esportives d’enguany

L’Ajuntament de Nules ha inclòs en aquest exercici tres clubs esportius nous que es beneficiaran de les subvencions esportives, es tracta del Club d’Escalada i Bloc de Nules, el Club Escacs Nules i el Club Ornitológico de Nules. Així doncs, el total de clubs esportius locals que tindran l’ajuda municipal és de dotze, de fet els convenis ja s’han signat en pràcticament la totalitat de casos.

Etiquetes

Més de 200 veïns de Nules es beneficien del conveni pel qual poden utilitzar les pistes del Club Scude sense ser socis

Més de 200 veïns de Nules s’han beneficiat fins ara del conveni signat al mes de gener del 2017 per l’Ajuntament de Nules, la Caixa Rural Sant Josep de Nules i el Club Scude. Les pistes de pàdel i de tenis del Club Scude han tingut més de 70 reserves de ciutadans de la població que no són socis del club, cadascuna de les pistes de pàdel és per a quatre usuaris mentre que les de tenis són per a dos jugadors.

Etiquetes