#
129
0
129

Ocupació

El Consell dóna a Nules una subvenció de més de 194.000 euros per a un taller d’ocupació

La inversió a Nules en matèria d’ocupació és enguany de més de 700.000 euros  

L’Ajuntament de Nules ha rebut la resolució del Servef per la qual li concedeix una subvenció de 194.529,60 euros per a la realització d’un projecte de taller d’ocupació a la població.

Etiquetes

Els alumnes de T’Avalem Nules participen en una jornada-taller sobre emprenedoria en societats laborals

Un total de 21 alumnes del projecte T’Avalem Nules han participat en una jornada-taller d’iniciació a l’emprenedoria en societats laborals. Així, davant les circumstàncies actuals del mercat laboral, caracteritzat per un augment de la creació d’oportunitats d’ocupació i combinada amb la poca estabilitat en els llocs de treball juntament amb els ingressos encara reduïts, fa que siga aconsellable informar sobre formes innovadores d’emprenedoria col·lectiva.

Etiquetes

En marxa el programa INEM-Corporacions, més conegut com a atur agrari

L’Ajuntament de Nules, com cada any, posa en marxa el programa INEM-Corporacions. Aquest tipus de programes està finançat pel SEPE i pel SERVEF.

El SERVEF és l’entitat que realitza la preselecció dels candidats entre els aturats demandants d’ocupació afiliats al règim especial agrari de la Seguretat Social que hagen cotitzat almenys tres mesos des de juliol del 2016 fins a juliol del 2017.

Etiquetes

Vint-i-cinc persones es beneficiaran del projecte T’avalem Nules

La Generalitat aporta 389.000 euros per a la realització d’aquest projecte amb el qual es remodelarà el passeig de Mascarell

L’Ajuntament de Nules contractarà un total de vint-i-cinc persones per a la realització del projecte T’Avalem Nules subvencionat amb un import de 389.059,20 euros per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

Etiquetes