#
134
0
134

Salut

Nules diu prou a la violència masclista amb activitats reivindicatives

Un any més l’Ajuntament de Nules organitza diferents activitats al voltant del Dia Internacional contra la Violència de Gènere que es celebra el 25 de novembre. “A Nules fem accions reivindicatives i de conscienciació al llarg de tot l’any però aquesta setmana tenim una completa programació en la qual volem dir prou al terrorisme masclista.

Nules posa en marxa un projecte de colònies controlades de gats i gates

El pròxim 7 de novembre s’impartirà una xarrada per a informar els veïns i les veïnes

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa un projecte per a tindre controlades les colònies de gats i gates que es troben en diferents llocs de la població i que, de vegades, ocasionen molèsties als veïns i a les veïnes.

Etiquetes

Nules convoca el III Concurs de Cartells sobre Violència de Gènere

És lliurarà un premi de 300 euros a la persona guanyadora i una menció local de 200 euros

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Nules convoca la tercera edició del Concurs de Cartells “25 de novembre. Dia Internacional contra la Violència de Gènere” per a fomentar la sensibilització, la informació i la denúncia contra qualsevol acte de violència contra les dones.

Etiquetes

Nules demana als ciutadans col·laboració per a eradicar rosegadors en entorns privats

L'Ajuntament té un programa per a realitzar seguiments i controls en zones públiques

 

Nules fa una crida als veïns de la població perquè hi haja col·laboració i coordinació entre l'entitat local i la ciutadania per tal de reduir al mínim possible les poblacions de rosegadors en entorns urbans.

 

Etiquetes