#
134
0
134

Salut

Els xiquets de l’Escola Esportiva participen en un taller sobre el mosquit

Els xiquets i les xiquetes de l’Escola Esportiva han participat en un taller sobre el mosquit. El taller ha estat dividit en dues parts, una primera amb el desenvolupament d’una història teatralitzada participativa i combinada amb sketch de clown i una segona en la qual els menuts han aprés a fer un repel·lent natural contra picades de mosquits.

Etiquetes

Nules compra quatre desfibril•ladors per a l’ús de la Policia Local i Protecció Civil

L’Ajuntament de Nules ha comprat quatre desfibril·ladors per a l’ús tant dels agents de la Policia Local com dels voluntaris que formen Protecció Civil. Es tracta d’una iniciativa amb la qual es pretén augmentar la seguretat dels ciutadans, “aquests desfibril·ladors estaran als vehicles de les patrulles de la Policia Local, de manera que els veïns i les veïnes de Nules tindran un mitjà de prevenció al seua abast en el cas que algú ho necessite.

Etiquetes

La Mesa Psicosocial de Violència de Gènere de Nules es reuneix per primera vegada

El protocol nou aprovat el passat mes de maig preveu aquesta mesa com un dels principals mecanismes de coordinació

L’Ajuntament de Nules ha albergat la primera reunió de la Mesa Psicosocial de Violència de Gènere de Nules per a coordinar les actuacions a dur a terme davant de situacions d’aquestes característiques.

Etiquetes

Nules és pionera a revisar l’aigua potable dels edificis públics

Es tracta de veure si l’aigua que es consumeix compleix els requisits sanitaris

La població de Nules és pionera a dur a terme actuacions de revisió de l’aigua potable dels edificis públics, amb la qual cosa es pretén conéixer les condicions i veure que l’aigua que arriba al consumidor compleix els requisits sanitaris escaients.

Etiquetes