#
134
0
134

Salut

Nules posa en marxa un projecte de colònies controlades de gats i gates

El pròxim 7 de novembre s’impartirà una xarrada per a informar els veïns i les veïnes

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa un projecte per a tindre controlades les colònies de gats i gates que es troben en diferents llocs de la població i que, de vegades, ocasionen molèsties als veïns i a les veïnes.

Etiquetes

Nules convoca el III Concurs de Cartells sobre Violència de Gènere

És lliurarà un premi de 300 euros a la persona guanyadora i una menció local de 200 euros

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Nules convoca la tercera edició del Concurs de Cartells “25 de novembre. Dia Internacional contra la Violència de Gènere” per a fomentar la sensibilització, la informació i la denúncia contra qualsevol acte de violència contra les dones.

Etiquetes

Nules demana als ciutadans col·laboració per a eradicar rosegadors en entorns privats

L'Ajuntament té un programa per a realitzar seguiments i controls en zones públiques

 

Nules fa una crida als veïns de la població perquè hi haja col·laboració i coordinació entre l'entitat local i la ciutadania per tal de reduir al mínim possible les poblacions de rosegadors en entorns urbans.

 

Etiquetes

La directora territorial de Sanitat assisteix a la jornada intergeneracional de la Setmana de la Salut de Nules

La directora territorial de la Conselleria de Salut Pública i Sanitat Universal, Azucena Martí, ha participat de la Trobada Intergeneracional que ha tingut lloc a Nules i que s’emmarca en la programació de la Setmana de la Salut i Gent Gran que va començar el dilluns 18 de setembre.

Etiquetes

Els xiquets de l’Escola Esportiva participen en un taller sobre el mosquit

Els xiquets i les xiquetes de l’Escola Esportiva han participat en un taller sobre el mosquit. El taller ha estat dividit en dues parts, una primera amb el desenvolupament d’una història teatralitzada participativa i combinada amb sketch de clown i una segona en la qual els menuts han aprés a fer un repel·lent natural contra picades de mosquits.

Etiquetes

Nules compra quatre desfibril•ladors per a l’ús de la Policia Local i Protecció Civil

L’Ajuntament de Nules ha comprat quatre desfibril·ladors per a l’ús tant dels agents de la Policia Local com dels voluntaris que formen Protecció Civil. Es tracta d’una iniciativa amb la qual es pretén augmentar la seguretat dels ciutadans, “aquests desfibril·ladors estaran als vehicles de les patrulles de la Policia Local, de manera que els veïns i les veïnes de Nules tindran un mitjà de prevenció al seua abast en el cas que algú ho necessite.

Etiquetes