#
133
0
133

Tercera edat

La directora territorial de Sanitat assisteix a la jornada intergeneracional de la Setmana de la Salut de Nules

La directora territorial de la Conselleria de Salut Pública i Sanitat Universal, Azucena Martí, ha participat de la Trobada Intergeneracional que ha tingut lloc a Nules i que s’emmarca en la programació de la Setmana de la Salut i Gent Gran que va començar el dilluns 18 de setembre.

Etiquetes

Els majors de Nules visiten la marjal d’Almenara en el programa d’activitats inclusives d’estiu

Als mesos d’estiu la Regidoria de Gent Major portarà a terme diferents activitats emmarcades en el programa inclusiu, una d’aquestes activitats ha sigut la visita guiada que han fet a la marjal d’Almenara; “ha sigut una experiència important conéixer un patrimoni natural com el de la marjal d’Almenara que tenim tan a prop, a més gràcies a la tècnica de Turisme de l’Ajuntament d’Almenara hem pogut saber més d’aquest paratge”, comenta el regidor de Gent Major, Antonio Romero.

Gent Major

Des de la Regidoria de Gent Major de l’Ajuntament de Nules volem atendre les necessitats específiques de la població més major. Millorar la seua qualitat de vida i garantir un envelliment saludable, mantenint l’autonomia, les capacitats físiques i psíquiques el major temps possible.