Dilluns, Maig 7, 2012 - 11:45
Platges

Última actualització:  Aplicació temporalment fora de servici fins a la pròxima temporada estival

 

Estat de l'aigua de les platges de Nules

Platja l'Alcúdia     Platja el Bovalar      Platja les Marines

       Per a les previsions els diumenges i més entrar Aqui

 

 

 

 

 

 

Les quatre platges de Nules, situades a uns 4 quilòmetres de la població, reben cada any a l'estiu, especialment al mes d'agost, nombrosos visitants que gaudixen d'uns llocs tranquils i que no tenen res a veure amb el sarau habitual de la resta de les nostres costes.

Durant tot el mes de juliol, la programació cultural Juliol a l'Estany concentra totes les activitats culturals, musicals i d'oci que es realitzen a les platges de Nules, amb una agenda repleta d'actes per a tots els públics. A més, el visitant podrà gaudir de les múltiples competicions esportives que s'hi realitzen.

I el mes d'agost està dedicat a les festes de Sant Roc, que es realitzen al voltant del 15 d'este mes, amb el tradicional mercat ambulant, les actuacions musicals, les competicions esportives...

Este sorprenent paisatge s'obri al blau i càlid mar Mediterrani amb platges d'aigües netes i transparents que són molt valorades per tots els que s'hi acosten per a gaudir-les, bé amb un agradable bany o practicant esports com ara vela, esquí aquàtic, submarinisme o planxa de vela.

A més, oferix multitud de serveis. És, sense cap dubte, un dels paratges més relaxants de tota la Costa dels Tarongers.

 

L'ESTANY, PARATGE NATURAL MUNICIPAL

L'Estany és un dels nostres paratges naturals millor conservats i amb major afluència turística. Este, protegit des de fa bastants anys, és la llacuna que ens queda del que en el passat va ser una albufera envoltada d'una esplèndida zona humida on es cultivava l'arròs en grans quantitats. Hui allotja nombroses espècies autòctones i és lloc de pas obligat per a les bandades d'aus migratòries que cada any ens visiten.

 

 

 

 

 

 

 

SERVICIS

 

 

CERTIFICATS

L'Agència Valenciana del Turisme, a través del programa Qualitur, promou la cultura de la qualitat entre entitats turístiques amb l'objectiu de millorar, de forma constant i sostinguda, els serveis que s'hi ofereixen i fer de l'excel·lència el senyal d'identitat del turisme de la Comunitat Valenciana.

Per això, reconeix les platges que han obtingut certificats basats en models internacionals, com ara les normes ISO 9001 i ISO 1400, distincions que reconeixen la qualitat i gestió mediambiental.

Aquests distintius reconeixen l'esforç diari que fem des del nostre ajuntament, amb la col·laboració de l'Agencia Valenciana de Turisme, per dotar les nostres platges de les millors instal·lacions i serveis per als nostres banyistes i usuaris.

D D D D D D D
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal