Dimarts, Abril 11, 2017 - 11:19
Nules prepara la platja per al període vacacional

Un any més des de la Regidoria d’Obres i Serveis i la Regidoria de Turisme s’han posat els mitjans necessaris perquè la platja de Nules estiga en condicions òptimes per al període vacacional de Setmana Santa.

Les pluges dels últims mesos han deixat la platja en un estat de deteriorament important, “el que hem fet és que els tractors aplanen l’arena i netegen tota la franja del litoral; a més, membres de la brigada municipal han instal·lat dutxes per als banyistes. Igual que l’any passat les màquines han passat per tots els punts de la platja perquè tots els veïns i visitants puguen gaudir de la millora de la nostra costa en aquests dies”, explica el regidor d’Obres i Serveis, Adrián Sorribes.

El regidor d’Obres i Serveis amb la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón, han estat a la zona on s’estan fent els treballs per a comprovar que les actuacions estaran finalitzades en el termini previst.

Segons la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón, “les previsions turístiques quer tenim són positives, ja que en aquest període vacacional a més dels veïns de Nules la platja té visitants, especialment famílies, que busquen passar un dia amb sol i tranquil·litat i Nules té aquesta oferta que a més va acompanyada d’un atractiu local com és el Parc Natural de l’Estany. Un altre tipus de turisme el podem trobar al càmping, on pernocten un bon nombre d’estrangers”. 

D D D D D D D
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal